Silvia Navarro
Silvia Navarro
Silvia Navarro
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ana Brenda - novosti

Ići dole 
AutorPoruka
I love Chivis
Admin
Admin
I love Chivis

Broj poruka : 550
Datum upisa : 18.12.2009
Godina : 28

Ana Brenda - novosti Empty
PočaljiNaslov: Ana Brenda - novosti   Ana Brenda - novosti EmptyČet Apr 01, 2010 6:10 pm

Ana Brenda - novosti 2z8cao1

Iako je Carla Estrada snatra jednom od najtalentovanijih mladih glumica, ana Brenda, tesko dobija podrsku kolega, jer mnogi osporavaju njene kvalitete, tvrdeci da se probila samo zahvaljujuci vezi sa Aleksisom Allajom, koji je veoma uticajan u svetu telenovela.
"Neka prica ko sta hoce! Niko mi nece dati glavnu ulogu u svojoj telenoveli, ako nisam kvalitetna glumica, jer tako rizikuje milione dolara i svoj kredibilitet stavlja na kocku. Mislite li da je bilo ko toliko uticajan da kaze `ajde, odbaci sve sto si do sada uradio u daj mojoj netalentovanoj glumici glavnu ulogu?SuludO1, kaze Ana koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da ce se bez pardona obracunati sa onima koji je napadaju.

Dakle, Aleksis nije urigirao da dobijes ulogu?
-Nije, niti je za to bilo razloga. kao i svi ostali, isla sam na kastinge, pokazivala sta umem, nekada sam prolazila, nekada nisam. To je sve sastavni deo ovog posla. Znam da mnogi misle da sam ulogu dobila preko kreveta, ali nisam.

Zasto set vas dvoje raskinuli, kada ste nekoliko meseci pre toga najavljivali svadbu?
-Zaista smo verovali da cemo se vencati i provesti ceo zivot zajedno. Ipak, putevi su nam se razdvojili i mi smo se razisli kao najbolje prijatelji, sto smo bili i dok smo se voleli.

Sta si zrtvovala zbog karijere?
-Vreme koje provodim sa svojom porodicom, a koje za mene nema cenu.

Kako se nosis sa slavom?
-Nosim ja nju, a ne ona mene, i mislim da je to najbolji recept. Dokle god je tako, bicu srecna.
Nazad na vrh Ići dole
https://silvianavarro.forumsr.com
I love Chivis
Admin
Admin
I love Chivis

PočaljiNaslov: Re: Ana Brenda - novosti   Ana Brenda - novosti EmptyČet Apr 01, 2010 6:12 pm

Ana Brenda Contreras sale con Julio Ramírez de Reik

Ana Brenda - novosti 119b9g5

Ana Brenda Contreras se encuentra muy enamorada esta mes de corazones. Ella ahora sale con Julio Ramirez, guitarrista del grupo Reik. Cuenta Quien, que tuvo la oportunidad de entrevisar Ramirez, conocieron hace un año, que los dieron tiempo para saber cuales son "las virtudes y defectos" de los dos. Ellos parecen muy contentos, segun Ramirez en la entrevista y tambien Contreras en su Twitter.
Nazad na vrh Ići dole
I love Chivis
Admin
Admin
I love Chivis

PočaljiNaslov: Re: Ana Brenda - novosti   Ana Brenda - novosti EmptyČet Apr 01, 2010 6:14 pm

ANA BRENDA
Maura iz serije ”Magicna privlacnost”

Nakon što je u njeno ime napisao da voli žene, glumica pobesnela na svog momka i raskinula vezu

Glumica Ana Brenda, nakonje raskinula višegodišnju vezu sa duplo Aleksisom Ajalom, kratko vreme je samovala, da bi pre nekoliko meseci zapocela romansu sa muzicarem Hulijem Ramirezom. Hulio, koji je između ostalog pisao numere
za telenovelu ”Mi Pecado”, i Ana
Brenda veoma brzo su se zaljubili i rešili
da se ozbiljno posvete svojoj vezi, prepoznavši
jedno u drugom idealne polovine…
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana Brenda - novosti   Ana Brenda - novosti Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ana Brenda - novosti
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ana Brenda - Biografia
» Ana Brenda - Komentari !!
» Ana Brenda - facebook,twiter. . .
» Ana Brenda - slike (zabranjeno komentarisanje)
» Novosti !!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Silvia Navarro :: Glumci,glumice i ostale tv novele :: Ostali glumci & Glumice :: Ana Brenda Contreras-
Skoči na: