Iako je Carla Estrada snatra jednom od najtalentovanijih mladih glumica, ana Brenda, tesko dobija podrsku kolega, jer mnogi osporavaju njene kvalitete, tvrdeci da se probila samo zahvaljujuci vezi sa Aleksisom Allajom, koji je veoma uticajan u svetu telenovela.
"Neka prica ko sta hoce! Niko mi nece dati glavnu ulogu u svojoj telenoveli, ako nisam kvalitetna glumica, jer tako rizikuje milione dolara i svoj kredibilitet stavlja na kocku. Mislite li da je bilo ko toliko uticajan da kaze `ajde, odbaci sve sto si do sada uradio u daj mojoj netalentovanoj glumici glavnu ulogu?SuludO1, kaze Ana koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da ce se bez pardona obracunati sa onima koji je napadaju.
Dakle, Aleksis nije urigirao da dobijes ulogu?
-Nije, niti je za to bilo razloga. kao i svi ostali, isla sam na kastinge, pokazivala sta umem, nekada sam prolazila, nekada nisam. To je sve sastavni deo ovog posla. Znam da mnogi misle da sam ulogu dobila preko kreveta, ali nisam.
Zasto set vas dvoje raskinuli, kada ste nekoliko meseci pre toga najavljivali svadbu?
-Zaista smo verovali da cemo se vencati i provesti ceo zivot zajedno. Ipak, putevi su nam se razdvojili i mi smo se razisli kao najbolje prijatelji, sto smo bili i dok smo se voleli.
Sta si zrtvovala zbog karijere?
-Vreme koje provodim sa svojom porodicom, a koje za mene nema cenu.
Kako se nosis sa slavom?
-Nosim ja nju, a ne ona mene, i mislim da je to najbolji recept. Dokle god je tako, bicu srecna.